Verkeersschool Schuringa

Profiel

Verkeersschool Schuringa is in 1955 als eenmanszaak begonnen onder de naam “Rijschool  Schuringa”. Een aantal jaren later is deze zaak voortgezet door één van de zoons: L. Schuringa. In 2008 is Verkeersschool Schuringa overgenomen door Dries Mejeur.

In de loop van de jaren is de onderneming gestaag gegroeid, wat resulteerde in de onderneming van dit moment: een volwaardige verkeersschool met een compleet aanbod aan opleidingen voor het vervoer van personen en goederen over de weg, met vestiging in Winschoten. De regio Oost-Groningen is nog steeds een groeimarkt waarin Verkeersschool Schuringa zijn marktaandeel kan blijven vergroten.

De onderneming rijdt dagelijks met drie leswagens in de categorie B, één automaat categorie B, één “E achter B”-combinaties, 4 motoren. Kleinste categorie vrachtauto C1 en twee vrachtauto’s met aanhanger in de categorie C en CE. Er worden ook theorielessen verzorgd voor de bromfiets, auto, motor en vrachtauto/bus. Ook de opleiding voor het complete chauffeursdiploma wordt verzorgd. Dit alles in een moderne ambiance die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van dit moment.

Verkeersschool Schuringa vindt zijn klantenkring voornamelijk in de regio Oost-Groningen maar is ook daarbuiten te vinden. In de bijna 65 jaar van haar bestaan is Verkeersschool Schuringa een begrip geworden wat staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Dit resulteert in een constant aanbod van nieuwe leerlingen uit zowel de particuliere  sector als de publieke sectoren zoals (her)scholingsprojecten en werkgelegenheidsprojecten. Het bedrijfsleven vindt zijn aspirant beroepschauffeur tussen de leerlingen. De “E achter B” opleidingen worden veelvuldig verzorgd voor het bedrijfsleven.

Verkeersschool Schuringa is actief aanwezig op de scholen, o.a. door het geven  van gastlessen over verkeer en veiligheid. Tevens wordt er actief deelgenomen  in diverse projecten zoals opfriscursussen voor B, verkeersmarkten, rijvaardigheidstesten voor ouderen in samenwerking met VVN. Ook is Verkeersschool Schuringa aanwezig  op regionale en beroepsgerichte beurzen. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt uit het aantal aanmeldingen van nieuwe leerlingen die voortkomen uit deze activiteiten. Met name op de scholen zijn de leerlingen voor de toekomst te vinden.

Onze instructeurs

Verkeerschool Schuringa Dries Mejeur

Dries Mejeur
Instructeur sinds 1982
Categorie: B – A – AM – BE – C1 – C – CE – D – LZV


Verkeerschool Schuringa Sarina Mejeur

Sarina Mejeur
Instructeur sinds 2009
Categorie: B – A – AM – BE – C1 – C – CE


Verkeerschool Schuringa Derk Huls

Derk Huls
Instructeur sinds 1980
Categorie: B – A – AM – BE – C1 – C – CE


Verkeerschool Schuringa Martin Boer

Martin Boer
Instructeur sinds 2012
Categorie: B – A – AM – BE


Verkeerschool Schuringa Fokko Werkman

Fokko Werkman
Instructeur sinds 2002
Categorie: B – BE – C1 – C – CE


Verkeerschool Schuringa Marcel Smit

Marcel Smit
Instructeur
Categorie: B – A – BE


Verkeerschool Schuringa Emiel Tilstra

Emiel Tilstra
Instructeur
Categorie: B


Verkeerschool Schuringa Marion Mejeur

Marion Mejeur
Administratie


Verkeerschool Schuringa Kelly Nanninga

Kelly Nanninga
Administratie


 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten dan kunt u via de onderstaande knop contact met ons opnemen.

Contact

Contactgegevens

Volg ons!

Bel of mail me terug

Vul hieronder uw telefoonnummer en/of u email in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Back to Top