Auto

Theorie

Om het rijbewijs voor de auto (B) te halen zal men zal men voorafgaand aan  het praktijkexamen, een theorie-examen moeten afleggen. Om goed voorbereid te  zijn op het theorie-examen wordt er bij ons met het nieuwste systeem en volgens  de richtlijnen van het CBR in groepsverband (max. 25 personen) theorieles gegeven  in zowel Veendam als Winschoten.
In  een aantal lessen wordt de cursist geleerd wat de regels zijn in het verkeer  en bereidt men zich op een goede manier voor op het theorie-examen. Tijdens  iedere les wordt weer een ander onderwerp behandeld. Het maakt dus niet uit  wanneer de cursist begint met deze lessen. Belangrijk is wel dat alle onderwerpen  aan bod zijn geweest.
Wanneer het theoriecertificaat is gehaald, blijft deze anderhalf jaar  geldig en is alleen van toepassing op rijbewijs B.
Tijdens de theorielessen is er de mogelijkheid om het nieuwste theorieboek of  cd-rom aan te schaffen.

Cursustijden:

 

  • Dinsdag 19.00 – 20.00 uur
  • Bovenburen 106, Winschoten

 

Praktijk

Na het theoretische gedeelte van het examen, zullen de cursisten een aantal  lessen in de praktijk krijgen. Afhankelijk van de misschien al aanwezige ervaring  of hoe snel de cursist het rijden zich eigen maakt, zal er gemiddeld zo’n 30  lessen worden genomen door een cursist. Met een vaste instructeur wordt er lesgegeven  in een KIA rio eco.
De  lessen duren in principe een uur, maar wanneer de cursist dit wenst kunnen er  enkele uren achtereen worden les gegeven. Tijdens de rijlessen wordt aandacht geschonken aan autobeheersing, het toepassen  van de geleerde verkeersregels en het afnemen van een aantal proeven zoals deze  ook tijdens een examen kunnen voorkomen.  Zo kan de cursist een omkeeropdracht, parkeeropdracht en een stopopdracht meerdere malen verwachten  tijdens deze lessen. Ook kan de cursist opdrachten krijgen zoals: clusteropdrachten, op coördinatiepuntenrijden en navigatierijden. Deze opdrachten worden in de les regelmatig herhaald.
Elke cursist wordt gehaald en gebracht, waardoor een lesuur bij ons ook echt 60 minuten duurt.

Autorijles
Losse rijles per uur
per uur €46,00
Autorijlespakket 1
25 lessen + TTT + examen
€ 1479,00
Autorijlespakket 2
30 lessen + TTT + examen
€ 1679,00
Autorijlespakket 3
35 lessen + TTT + examen
€ 1879,00
Examenaanvraag
excl. eigen verklaring
€ 240,00
Herexamen € 240,00
Spoedcursus In overleg
Theorie CD-Rom € 25,95
Theorieboek € 25,95
Theorie Online-kaart € 25,95
Theoriecursus per avond € 5,00 Theoriecursisten die geen rijles nemen per avond € 10,00
Tussentijdse Toets € 165,00

Contactgegevens

Volg ons!

Bel of mail me terug

Vul hieronder uw telefoonnummer en/of u email in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Back to Top