profiel

Profiel

Verkeersschool Schuringa is in 1955 als eenmanszaak begonnen onder de naam “Rijschool  Schuringa”. Een aantal jaren later is deze zaak   voortgezet door één van de zoons: L. Schuringa. Sinds 2008 is Verkeersschool Schuringa overgenomen door D. Mejeur die al 17 jaar bij de rijschool werkzaam is.

In  de loop van de jaren is de onderneming gestaag gegroeid, wat resulteerde in  de onderneming van dit moment: een volwaardige verkeersschool met een compleet  aanbod aan opleidingen voor het vervoer van personen en goederen over de weg,  met vestigingen in Veendam en Winschoten. De regio Oost-Groningen is nog  steeds een groeimarkt waarin Verkeersschool Schuringa zijn marktaandeel kan  blijven vergroten.

De onderneming rijdt dagelijks met 3 leswagens in de categorie B, 1 automaat  categorie B, 1 “E achter B”-combinaties, 4 motoren en een vrachtauto   met aanhanger in de categorie C en CE. Tevens worden er theorielessen  verzorgd voor de bromfiets, auto, motor en vrachtauto/bus. Ook de opleiding  voor het complete chauffeursdiploma wordt verzorgd. Dit alles in een moderne  ambiance die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van dit moment.

Verkeersschool Schuringa vindt zijn klantenkring voornamelijk in de regio Oost-Groningen  maar is ook daarbuiten te vinden. In de bijna 50 jaar van haar bestaan is Verkeersschool  Schuringa een begrip geworden wat staat voor kwaliteit en persoonlijke service.  Dit resulteert in een constant aanbod van nieuwe leerlingen uit zowel de particuliere  sector als de publieke sectoren zoals (her)scholingsprojecten en werkgelegenheidsprojecten.  Het bedrijfsleven vindt zijn aspirant beroepschauffeur tussen de leerlingen.  De “E achter B” opleidingen worden veelvuldig verzorgd voor het bedrijfsleven.

Verkeersschool Schuringa is actief aanwezig op de scholen, o.a. door het geven  van gastlessen over verkeer en veiligheid. Tevens wordt er actief deelgenomen  in diverse projecten zoals opfriscursussen voor B, verkeersmarkten, rijvaardigheidstesten  voor ouderen in samenwerking met VVN. Ook is Verkeersschool Schuringa aanwezig  op regionale en beroepsgerichte beurzen. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt uit  het aantal aanmeldingen van nieuwe leerlingen die voortkomen uit deze activiteiten.  Met name op de scholen zijn de leerlingen voor de toekomst te vinden

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten dan kunt u via de onderstaande knop contact met ons opnemen.

Contact

Contactgegevens

Volg ons!

Bel of mail me terug

Vul hieronder uw telefoonnummer en/of u email in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Back to Top