Rijbewijs halen Winschoten - Schuringa

Je rijbewijs halen in Winschoten begint bij Verkeersschool Schuringa. Of je wilt rijlessen voor je autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B, vrachtauto of brommerrijbewijs, bij ons ben je aan het juiste adres! Al bijna 50 jaar een begrip in Veendam, Winschoten en omstreken! Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke service. Wil jij direct beginnen met je rijbewijs? Meld je dan nu aan via onze aanmeldformulier.

Rijbewijs halen Winschoten bij Verkeersschool Schuringa

  •           Alle soorten rijopleidingen
  •           Nieuw wagenpark
  •           1 op 1 rijles
  •           Rijles van zelfde rijinstructeur
  •           Goede prijs kwaliteit verhouding
  •           Professionele en vakbekwame rijinstructeurs
  •           Geen wachttijden
  •           Spoedcursussen van alle categorieën

 

Theorieles nodig?

Om het rijbewijs voor de auto (B) te halen zal men zal men voorafgaand aan het praktijkexamen, een theorie-examen moeten afleggen. Om goed voorbereid te zijn op het theorie-examen wordt er bij ons met het nieuwste systeem en volgens de richtlijnen van het CBR in groepsverband (max. 25 personen) theorieles gegeven in zowel Veendam als Winschoten.
In een aantal lessen wordt de cursist geleerd wat de regels zijn in het verkeer en bereidt men zich op een goede manier voor op het theorie-examen. Tijdens iedere les wordt weer een ander onderwerp behandeld. Het maakt dus niet uit wanneer de cursist begint met deze lessen. Belangrijk is wel dat alle onderwerpen aan bod zijn geweest.
Wanneer het theoriecertificaat is gehaald, blijft deze anderhalf jaar geldig en is alleen van toepassing op rijbewijs B.
Tijdens de theorielessen is er de mogelijkheid om het nieuwste theorieboek of cd-rom aan te schaffen.

 

Rijlessen in Winschoten

Naast het theoretische gedeelte van het examen, zullen onze leerlingen lessen in de praktijk krijgen. Afhankelijk van de misschien al aanwezige ervaring of hoe snel de leerling het rijden zich eigen maakt, zal er gemiddeld 25/30 lessen worden genomen. Bij ons krijg je altijd een vaste instructeur en wordt er lesgegeven in een KIA Rio eco. De rijlessen duren een uur, maar wanneer de leerling dit wenst er enkele uren achtereen worden les gegeven. Elke leerling van ons wordt gehaald en gebracht, waardoor een lesuur bij ons ook echt 60 minuten duurt!

Spoedcursus in Winschoten

Wil je snel je rijbewijs halen op een goede manier? Dan kan je kiezen voor een spoedcursus bij Verkeersschool Schuringa. Voor meer informatie en prijzen over onze spoedcursussen kan je contact opnemen via: info@verkeersschoolschuringa.nl of 0598-615361.

 

Rijbewijs halen vanaf 17 jaar

Je rijbewijs halen in Veendam vanaf 17 jaar? Vanaf november 2011 is het mogelijk om als 17 jarige je rijbewijs te halen. Tot je 18e zal je dan onder begeleiding van een ervaren bestuurder mogen autorijden.
Wil jij direct beginnen met je rijbewijs? Meld je dan nu aan via onze aanmeldformulier.

 

Direct beginnen bij Rijschool Winschoten – Schuringa

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier.
Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden.
Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

 

 

 

 

Wij rijden ook in de volgende plaatsen:

Veendam, Winschoten, Scheemda, Wildervank, Gieterveen, Muntendam, Zuidbroek, Meeden, Westerlee, Midwolda, Oostwold, Finsterwolde, Beerta, Nieuwolda, Wagenborgen, Termunten, Termunterzijl, Woldendorp, Delfzijl, Appingedam, Nieuweschans, Bellingwolde, Wedde, Vlagtwedde, Blijham, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Stadskanaal.

Contactgegevens

Volg ons!

Bel of mail me terug

Vul hieronder uw telefoonnummer en/of u email in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Back to Top